Usein kysyttyä

MITÄ TARKOITTAA 100% PURE?

100% Pure tarkoittaa täysin puhdasta. Edelleenkin kosmetiikkateollisuudessa käytetään kemikaaleja, joiden on kliinisesti todettu aiheuttavan syöpää, kasvaimia, ärsytystä ja monia muita ongelmia. 100% Pure tuoteperheen tuotteet ovat todella 100% puhtaita: ei synteettisiä kemikaaleja, kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia tuoksuja, keinotekoisia väriaineita, kovia pesuaineita tai muita epäterveellisiä toksiineja – pelkästään puhdasta ja terveellistä ravintoa ihollesi!

MIKSI VEGAANISIA TUOTTEITA?

Me rakastamme eläimiä ja kieltäydymme tukemasta mitään, mikä satuttaa eläimiä. Tämän takia mitään tuotteitamme ei koskaan testata eläimillä. Kaikki meikkisiveltimemme ovat synteettistä kuitua. Ainuttakaan eläintä ei ole satutettu meikkisiveltimien karvojen vuoksi. Ainoa eläinperäinen ainesosa jota käytetään, on hunaja. Tällöin tuotteet ovat vegetaarisia.

MIKSEI KEINOTEKOISIA HAJUSTEITA TAI TUOKSUJA?

Koska 100% Puren tuotteissa ei käytetä mitään synteettisiä tai keinotekoisia aineita – ei siis myöskään keinotekoisia hajusteita tai tuoksuja. Usein kosmetiikassa käytetyt hajusteet ja tuoksut ovat synteettisiä kemikaaleja, joilla ei ole mitään lääkinnällisiä tai aromaterapeuttisia arvoja. Herkullisen upeat aromit 100% Pure-tuotteissa tulevat oikeista hedelmistä, marjoista ja puhtaista eteerisistä öljyistä.

MIKSEI SAKEUTTAJIA TAI EMULGAATTOREITA?
Sakeuttajat ja emulgaattorit ovat pelkkiä edullisia täyteaineita. 100% Pure tuotteita ei laimenneta vedellä tai alkoholilla eikä niihin lisätä sakeuttajia,  emulgaattoreita tai muitakaan täyteaineita. Sen sijaan 100% Pure tuotteet ovat täynnä vaikuttavia terveellisiä ainesosia.

100% PURE TUOTTEET PERUSTUVAT ANTIOKSIDANTTEIHIN. MIKSI ANTIOKSIDANTIT OVAT NIIN TÄRKEITÄ?
Vain antioksidantit antavat meille suojaa vahingollisia vapaita radikaaleja vastaan. Ympäristömme vapaat radikaalit kuten auringon UV-säteet, ilmansaasteet sekä tupakointi kiihdyttää elimistömme ikääntymistä, aiheuttaa iho-ongelmia ja monia sairauksia, jopa syöpää.  Ihosi siis tarvitsee antioksidantteja aurinkosuojaksi ja suojaamaan kaikilta vahingollisilta vapailta radikaaleilta. Osaltaan antioksidantit takaavat myös 100% Pure tuotteiden hyvän säilyvyyden.

KOSKA TUOTTEISSA EI KÄYTETÄ KEMIALLISIA SÄILÖNTÄAINEITA, KUINKA KAUAN NE SÄILYVÄT AVAAMISESTA?
Jokaisessa tuotteessa on avatun purkin symboli, jossa on numero. Tämä numero osoittaa kuinka kauan avaamisesta voit käyttää tuotetta. Kemiallisten säilöntäaineiden sijaan tuotteissa käytetään luonnollisia säilöntäaineita ja antibakteerisia yrttejä. 100% Purelle on myönnetty patentti täysin luonnolliseen säilöntämenetelmään, jossa säilöntäaineina käytetään muun muassa kirjokuusamaa, timjamia, oreganoa, laventelia sekä korkeita pitoisuuksia vitamiineja ja antioksidantteja. Ainutlaatuisen teknologian avulla estetään myös aktiivisten ainesosien hapettuminen. Näillä patentoiduilla menetelmillä 100% Pure erottuu kilpailijoistaan.

ONKO 100% PURE HYVÄKSI HERKÄLLE IHOLLE?
Kyllä. Koska 100% Pure tuotteet eivät sisällä kovia pesuaineita, kemiallisia säilöntäaineita tai keinotekoisia tuoksuja, jotka voivat ärsyttää ihoa, ovat ne täydellisiä herkälle iholle!

MITÄ OVAT HEDELMÄPIGMENTIT?
Hedelmäpigmentit ovat niitä, jotka tekevät mansikoista punaisia ja mustikoista sinisiä – hedelmäpigmentit ovat hedelmien ja kasvisten värejä. Kaikki 100% Puren tuotteet saavat värinsä hedelmien, kasvisten ja marjojen pigmenteistä. Pigmenteissä ovat myös kaikki antioksidantit ja vitamiinit. 100% Pure on ensimmäisenä maailmassa luonut innovatiivisen patentoidun menetelmän, jolla  kyetään erottamaan terveelliset hedelmäpigmentit ja sisällyttämään ne tuotteisiin. Ainutlaatuisesta värikosmetiikkavalikoimasta löytyy esimerkiksi karhunvatukkaripsiväri, granaattiomenahuulikiilto ja karpaloposkipuna. Upeaa 100% Puren tuotteissa on, että  herkullisen värin mukana levität suoraan ihollesi myös terveellisiä hedelmäantioksidantteja ja  vitamiineja.

OVATKO TUOTTEET GLUTEENITTOMIA? JOS OVAT, NIIN MISTÄ E-VITAMIINI SAADAAN?
Lähes kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia. Tuotteen ainesosaluettelosta löytyy silloin merkintä “Gluten-free”. Yksi yleisesti kosmetiikassa käytetty ainesosa, joka sisältää gluteenia, on E-vitamiini. Käyttämämme E-vitamiini on gluteenitonta, koska se on erotettu kylmäpuristetusta riisinjyvästä.

OVATKO SOKERIT, VOIT JA SUOLAT LUONNONMUKAISIA?
Kyllä. 100% Pure käyttää ainoastaan parhaita, orgaanisia raaka-aineita kaikissa tuotteissa. Tuotteiden jalostus aiheuttaa ravintoaineiden ja mineraalien häviämisen. Siksi kaikki ainesosat ovat täysin luonnonmukaisia ja sisältävät kaikki niiden luontaiset hyödyt.

MILLAINEN SUOJA AURINKOVOITEISSANNE ON?
Aurinkovoiteissamme käytetään fysikaalista aurinkosuojaa mikä tarkoittaa, että voide muodostaa ihon pinnalle fysikaalisen suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan. Jokainen erä aurinkosuojiamme on testattu kolmannen osapuolen laboratoriossa varmistaaksemme suojakertoimen paikkansapitävyyden.

OVATKO TUOTTEET TURVALLISIA LAPSILLE?
Koska 100% Puren tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja, sulfaatteja tai kovia pesuaineita, keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita ja ftalaatteja, tuotteet ovat turvallisia myös lasten käyttöön.