Jälleenmyyjäksi

Beautyflow Oy on maahantuonti- ja tukkuyritys, joka välittää jälleenmyyjille korkealaatuista ja 100% puhdasta luonnonkosmetiikkaa, tukee näiden myyntiä ja markkinointia sekä antaa tuotekoulutusta ja neuvontaa. Asiakkaitamme ovat kauneus- ja hyvinvointialan yritykset, kampaamot, tavaratalot, lifestyle –myymälät, ecokaupat ja verkkokaupat Suomessa ja Pohjoismaissa.

Meissä yhdistyvät kauneudenhoidon ammattilaisuus, liiketoiminnallinen osaaminen, elämää ja luontoa kunnioittavat arvot, peruspositiivinen luonne ja ystävällinen palveluasenne. Idearikkaina ja aikaamme seuraavina luomme trendejä, tuomme kiinnostavia tuotteita markkinoille, lisäämme kuluttajien tietoisuutta turvallisista kosmetiikkavalinnoista yhteistyössä bloggareiden ja mielipidevaikuttajien kanssa.

100% Pure -kosmetiikkasarja on ylpeytemme ja lippulaivamme. Se on luonnollisen kauneuden laaja kosmetiikkasarja, joka tarjoaa herkullisia ihonhoitotuotteita, upeaa värikosmetiikkaa sekä ylellisiä kylpy-, vartalonhoito- ja hiustenhoitotuotteita. Tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä jo lähes 500 erilaista toinen toistaan upeampaa tuotetta – 100% puhtaasti.

Kiinnostuitko?

Tule mukaamme matkalle puhtaan luonnonkosmetiikan pariin!
Jätä meille viesti ja yhteystietosi info@beautyflow.fi – otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan lisää!

“Elämä on tässä ja nyt. Matkalla oleminen on se, joka merkitsee.” – Irina & Mari

Jälleenmyyjät